Ribera del Duero

Eloy Escudero Roble Ribera del Duero 2019

Eloy Escudero Roble Ribera del Duero heeft een diep paarsrode kleur en wordt vergezeld door de geur van licht eikenhout, zwart fruit, specerijen, balsamico en kruiden.

Bardos Romantica Crianza Ribera del Duero 2020

Bardos Romantica Crianza heeft een diepe kersenrode kleur met donker paarse randen. De neus is intens met aroma's van rijp fruit, donker fruit, zoete jam, tabak en leer. In de mond heeft de wijn een volle body en duidelijke structuur waarbij de frisheid niet gemist kan worden. Souplesse en elegantie worden gecomplimenteerd door zachte tannine en een aangename finish.

Bardos Reserva Ribera del Duero 2018

Bardos Reserva Ribera del Duero heeft een kleur van zwarte kers met diepe violetkleurige ringen. Het aroma is complex en aantrekkelijk. Zo komen de aroma's van zwart fruit naar voren, net als chocolade en verfijnd Frans eikenhout. Het palet is vlezig en krachtig, met een sterke personaliteit afkomstig van de Tinta del País. De frisheid en tannine zijn goed in balans, wat bijdraag aan het karakter van de wijn. De afdronk is lang en aanhoudend.

Eloy Escudero Crianza Ribera del Duero 2014

Diep paarsrood van kleur met een intense geur van rijp zwart fruit, specerijen, getoast hout, leer, kruidig en fris. In de mond kruidig, vol, wat gekonfijt fruit, structuur, kracht. Flesprijs

Informatie Ribera del Duero

Over ons Partners