Champagne

Baron Fuente Champagne Tradition Brut

Deze Tradition wordt gemaakt van 70% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. Zeer belangrijk voor de druiven in het Champagnegebied is de zeer kalkrijke grond.

Baron Fuente Champagne Grande Reserve Brut

Elegante Champagne met een goede neus van appel, peer en perzik. De smaak is fruitig, mooi in balans en goed van structuur.

Baron Fuente Champagne Rose Dolores

Een Rose met veel smaak en kleur in vergelijking met veel anderen. Deze wijn valt zeer regelmatig in de prijzen bij diverse proeverijen en concoursen over de hele wereld. Prijs 1 fles

Champagne Baron Fuente Quinconce Blanc de Blancs

Discreet, elegant en een minerale neus, met hints van acacia en appel. Fris en levendig in de mond met een vleugje citroenrasp. Deze cuvee is de perfecte reflectie van de Chardonnay druif.

Champagne Baron Fuente Millésime

Champagne Baron Fuente Millésimeis een zeer frisse maar volle champagne en onthult een zoetheid die perfect in balans is door de zuurgraad. De afwerking geeft een vleugje groene citrus- en sinaasappelaroma's.

Champagne Baron Fuente Quinconce Grand Cru

Champagne Baron Fuente Esprit Grand Cru heeft een lichte gouden kleur en een fijne levendige mousse. In de neus is het een krachtige wijn met bloemige tonen en hints van fruit. In de mond is hij zacht en goed in balans.

Baron Fuente Champagne Grande Reserve Brut Magnum

Elegante Champagne met een goede neus van appel, peer en perzik. De smaak is fruitig, mooi in balans en goed van structuur. Prijs 1 fles 150cl

Champagne Taittinger Brut Reserve 75cl

Champagne Taittinger Brut Reserve is een verfijnde en complexe champagne, gedreven door Chardonnay. Een champagne die elegantie en subtiliteit uitstraalt met een uitgesproken karakter.

Champagne Taittinger Nocturne Sec 75cl

Champagne Taittinger Nocturne Sec heeft een subtiele neus en is fris en doet denken aan de heerlijke geuren van witte bloesem en rijp fruit met hinten van gele perzik en gedroogde abrikozen.

Champagne Taittinger Prelude Grand Cru 75cl

Champagne Taittinger Prelude Grand Cru heeft elegante minerale aroma's die zich snel ontwikkelen tot geuren van bloemen met hinten van vlierbloesem en kruidige tonen.

Champagne Taittinger Prestige Rosé 75cl

Champagne Taittinger Prestige Rosé heeft een goede afdronk en blijvende tonen van rood fruit. De smaak is evenwichtig, levendig en zacht. Een elegante, charmante en verleidelijke champagne; subtiel en harmonieus.

Baron Fuente

Over ons Partners